Cl2 + CH2Cl2 = HCl + CHCl3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

klorin + dikloromethane = hidrogen klorida + kloroform | Lampu Kondisi Liyane

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 Cl2 + CH2Cl2HCI + CHCL3
klorin dikloromethane hidrogen klorida kloroform
(kih) (kih) (dd)
(waca liyane) (Mbah)
2 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2Cl2 + CH2Cl2 → HCl + CHCL3

Apa kahanan reaksi Cl2 (klorin) bereaksi karo CH2Cl2 (diklorometana)?

Kahanan liyane: cahya

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan CHCl3 (kloroform)?

CH2Cl2 bereaksi karo Cl2

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Cl2 (klorin) bereaksi karo CH2Cl2 (diklorometana) lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan CHCl3 (kloroform)

Fenomena sawise Cl2 (klorin) bereaksi karo CH2Cl2 (diklorometana)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CHCL3 (kloroform), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki CH2Cl2 (dikloromethane), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Klorin bisa ngganti saben atom H ing molekul metana

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2Cl2 + CH2Cl2 → HCl + CHCL3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH2Cl2 (diklorometana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH2Cl2 (diklorometana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH2Cl2 (diklorometana) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (diklorometana)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CHCL3 (chloroform)

Apa karakteristik kimia lan fisik CHCl3 (diklorometana)? Apa reaksi kimia sing duwe CHCl3 (chloroform) minangka produk?

Rating

2Cl2 + CH2Cl2 = HCl + CHHCl3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(