iklan

Cl2 + C3H8 = HCl + C3H7Cl | Rincian Persamaan Kimia

klorin + propana = hidrogen klorida + 2-Kloropropane | Suhu: 25, Lampu Kondisi Liyane

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


Cl2 + C3H8HCl + C3H7Cl
klorin propan hidrogen klorida 2-Kloropropane; Isopropil klorida; Isoprid; Narkosop
(khí) (khí) (dd) (khí)
(waca liyane) (không màu)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: 25 ° C Kahanan liyane: cahya

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Cl2 bereaksi karo C3H8

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk C3H7Cl (2-Chloropropane; Isopropyl klorida; Isoprid; Narcosop), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki C3H8 (propane), ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(