iklan

CaO + H2O = Ca (OH) 2 | Rincian Persamaan Kimia

+ banyu = kalsium hidroksida | Suhu: suhu ruangan

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


CaO + H2OCa (OH)2
banyu kalsium hidroksida
(rắn) (lỏng) (dd)
(trắng) (không màu) (trắng)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: suhu kamar

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Lebokake sepotong cilik kalsium oksida ing tabung uji, nyelehake sawetara tetes banyu menyang kalsium oksida, banjur tambah banyu menyang kalsium oksida, nggunakake batang kaca kanggo campuran, tinggalake tabung uji

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

informasi luwih lengkap

Reaksi iki diarani reaksi kapur

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(