CaCO3 = CaO + CO2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium karbonat = + karbon dioksida | Suhu: 900

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

maling3CaO + CO2
kalsium karbonat karbon dioksida
(rắn) (rắn) (kih)
(tắng) (tắng) (Mbah)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CaCO3 → CaO + CO2

Apa kahanan reaksi CaCO3 (kalsium karbonat)?

Suhu: 900 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake CaO () lan CO2 (karbon dioksida)?

Pyrolysis CaCO3 ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake CaCO3 (kalsium karbonat) lan ngasilake CaO () lan CO2 (karbon dioksida)

Fenomena sawise CaCO3 (kalsium karbonat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing ana gandhengane karo reaksi kimia CaCO3 → CaO + CO2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CaCO3 (kalsium karbonat)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCO3 (kalsium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCO3 (kalsium karbonat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CaO ()

Apa karakteristik kimia lan fisik CaO (kalsium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe CaO () minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CO2 (karbon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CO2 (kalsium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe CO2 (karbon dioksida) minangka produk?

Rating

CaCO3 = CaO + CO2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(