CaCO3 + SiO2 = CO2 + CaSiO3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium karbonat + silikon dioksida = karbon dioksida + Kalsium metasilikat | Suhu: 800

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

maling3 + ya wis2CO2 + CaSiO3
kalsium karbonat dioksida silikon karbon dioksida Metilat kalsium; Kalsium silikat; Uyah kalsium asam metasilisat
(rắn) (rắn) (kih) (rắn)
(tắng) (Mbah)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CaCO3 + ya wis2 → CO2 + CaSiO3

Apa kahanan reaksi CaCO3 (kalsium karbonat) bereaksi karo SiO2 (silikon dioksida)?

Suhu: 800 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake CO2 (karbon dioksida) lan CaSiO3 (Kalsium metasilikat; Kalsium silikat; uyah kalsium asam metasilikat)?

Kalsium karbonat bereaksi karo SiO2

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CaCO3 (kalsium karbonat) bereaksi karo SiO2 (silikon dioksida) lan ngasilake CO2 (karbon dioksida) lan CaSiO3 (Kalsium metasilikat; Kalsium silikat; uyah kalsium asam metasilikat)

Fenomena sawise CaCO3 (kalsium karbonat) bereaksi karo SiO2 (silikon dioksida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CaSiO3 (Kalsium metasilat; Kalsium silikat; Asam kalsium asam metasilatat), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki SiO2 (silikon dioksida), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing ana gandhengane karo reaksi kimia CaCO3 + ya wis2 → CO2 + CaSiO3

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CaCO3 (kalsium karbonat)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCO3 (kalsium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCO3 (kalsium karbonat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan SiO2 (silikon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik SiO2 (silikon dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe SiO2 (silikon dioksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CO2 (karbon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CO2 (silikon dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe CO2 (karbon dioksida) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk CaSiO3 (Kalsium metasilikat; Kalsium silikat; uyah kalsium asam metasilikat)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaSiO3 (silikon dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaSiO3 (Calcium metasilicate; Calcium silicate; Metasilicic acid calcium salt) minangka produk?

Rating

CaCO3 + SiO2 = CO2 + CaSiO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(