iklan

CaC2 + HCl = H2O + CaCl2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium karbida + hidrogen klorida = banyu + kalsium klorida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CaC2 + 2 HClH2O + CaCl2
kalsium karbida hidrogen klorida banyu kalsium klorida
(rắn) (dung dung) (lỏng) (rắn)
(ngarep) (Mbah) (Mbah) (tắng)
1 2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CaC2 + 2HCl → H2O + CaCl2

Apa kahanan reaksi CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo HCl (hidrogen klorida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan CaCl2 (kalsium klorida)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo HCl (hidrogen klorida) lan ngasilake H2O (banyu) lan CaCl2 (kalsium klorida)

Fenomena sawise CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo HCl (hidrogen klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia CaC2 + 2HCl → H2O + CaCl2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CaC2 (kalsium karbida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaC2 (kalsium karbida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaC2 (kalsium karbida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CaCl2 (kalsium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCl2 (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCl2 (kalsium klorida) minangka produk?

Rating

CaC2 + 2HCl = H2O + CaCl2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(