iklan

CaC2 + H2SO4 = C2H2 + CaSO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium karbida + asam sulfat = asetilena + kalsium sulfat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CaC2 + H2SO4C2H2 + Cilik4
kalsium karbida asam sulfat asetilena kalsium sulfat
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CaC2 + H2SO4 → C2H2 + Cilik4

Apa kahanan reaksi CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C2H2 (asetilena) lan CaSO4 (kalsium sulfat)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat) lan ngasilake C2H2 (asetilen) lan CaSO4 (kalsium sulfat)

Fenomena sawise CaC2 (kalsium karbida) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia CaC2 + H2SO4 → C2H2 + Cilik4

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CaC2 (kalsium karbida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaC2 (kalsium karbida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaC2 (kalsium karbida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2SO4 (asam sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2SO4 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2SO4 (asam sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C2H2 (asetilena)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H2 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H2 (asetilena) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CaSO4 (kalsium sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaSO4 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe CaSO4 (kalsium sulfat) minangka produk?

Rating

CaC2 + H2SO4 = C2H2 + CaSO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(