iklan

Ca + P = Ca3P2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium + fosfor = | Suhu: 350 - 450

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3 Ca + 2PCa3P2
kalsium fosfor
(rắn)
(Kim kim bạc xám) (ngomong hoặc đỏ.)
3 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3Ca + 2P → Ca3P2

Apa kahanan reaksi Ca (kalsium) bereaksi karo P (fosfor)?

Suhu: 350 - 450 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Ca3P2 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Ca (kalsium) bereaksi karo P (fosfor) lan ngasilake Ca3P2 ()

Fenomena sawise Ca (kalsium) bereaksi karo P (fosfor)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Ca3P2, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki P (fosfor), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Fosfor nuduhake oksidasi nalika bereaksi karo sawetara logam sing nggawe fosida logam

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 3Ca + 2P → Ca3P2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Ca (kalsium)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca (kalsium)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca (kalsium) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan P (fosfor)

Apa karakteristik kimia lan fisik P (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe P (fosfor) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ca3P2 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca3P2 (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca3P2 () minangka produk?

Rating

3Ca + 2P = Ca3P2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(