iklan

Ca(OH)2 + NH4Cl = H2O + NH3 + CaCl2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium hidroksida + amonium klorida = banyu + amonia + kalsium klorida | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Ca (OH)2 + 2NH4Cl2H2O + 2NH3 + CaCl2
kalsium hidroksida amonium klorida banyu amonia kalsium klorida
(dung dung) (lỏng) (kih)
(Mbah) (tắng) (Mbah) (Mbah)
1 2 2 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Ca(OH)2 + 2NH4Cl → 2H2O + 2NH3 + CaCl2

Apa kahanan reaksi Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo NH4Cl (amonium klorida)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan NH3 (amoniak) lan CaCl2 (kalsium klorida)?

Larutan Ca (OH) 2 ditanggepi karo NH4Cl

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo NH4Cl (amonium klorida) lan ngasilake H2O (banyu) lan NH3 (ammonia) lan CaCl2 (kalsium klorida)

Fenomena sawise Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo NH4Cl (amonium klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Ing laboratorium, gas amonia diprodhuksi kanthi ngobong saline amonia, kayata NH4Cl kanthi Ca (OH) 2

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Ca(OH)2 + 2NH4Cl → 2H2O + 2NH3 + CaCl2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NH4Cl (amonium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH4Cl (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe NH4Cl (amonium klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NH3 (amonia)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH3 (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe NH3 (ammonia) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CaCl2 (kalsium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCl2 (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCl2 (kalsium klorida) minangka produk?

Rating

Ca(OH)2 + 2NH4Cl = 2H2O + 2NH3 + CaCl2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(