iklan

Ca(OH)2 + HNO3 = Ca(NO3)2 + H2O | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium hidroksida + asam nitrat = + banyu |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Ca (OH)2 + 2 HNO3Ca (NO3)2 + 2H2O
kalsium hidroksida asam nitrat banyu
1 2 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Ca(OH)2 + 2 HNO3 → Ca(NO3)2 + 2H2O

Apa kahanan reaksi Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Ca(NO3)2 () lan H2O (banyu)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat) lan ngasilake Ca(NO3)2 () lan H2O (banyu)

Fenomena sawise Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk H2O (banyu), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HNO3 (asam nitrat), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Ca(OH)2 + 2 HNO3 → Ca(NO3)2 + 2H2O

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan HNO3 (asam nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HNO3 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe HNO3 (asam nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ca(NO3)2()

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(NO3)2 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(NO3)2() minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Rating

Ca(OH)2 + 2HNO3 = Ca(NO3)2 + 2H2O | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(