Ca(OH)2 + H3PO4 = H2O + CaHPO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium hidroksida + Sonak = banyu + Kalsium hidrogen fosfat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3Ca (OH)2 + 2H3PO46H2O + CaHPO4
kalsium hidroksida Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat banyu Kalsium hidrogen fosfat; Fosfat asam kalsium; Kalsium fosfat sekunder; Uyah kalsium hidrogen hidrogen fosfat; Monetite
3 2 6 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3Ca(OH)2 + 2H3PO4 → 6h2O + CaHPO4

Apa kahanan reaksi Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo H3PO4 (Sonac; Asam fosfat; Asam Ortofosfat; Asam fosfat hidrogen)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium fosfat asam; Kalsium fosfat sekunder; Asam fosfat garam kalsium hidrogen; Monetit) ?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo H3PO4 (Sonac; Asam fosfat; Asam Ortofosfat; Asam fosfat hidrogen) lan ngasilake H2O (banyu) lan CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium fosfat asam. Kalsium fosfat sekunder; Asam fosfat garam kalsium hidrogen; Monetit)

Fenomena sawise Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo H3PO4 (Sonac; Asam fosfat; Asam Ortofosfat; Asam fosfat hidrogen)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium asam fosfat; Kalsium fosfat sekunder; asam fosfat uyah kalsium hidrogen; Monetite), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H3PO4 (Sonak; Asam fosforik; Asam orthofosforat; Asam hidrogen fosforis), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 3Ca(OH)2 + 2H3PO4 → 6h2O + CaHPO4

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium asam fosfat; Kalsium fosfat sekunder; Asam fosfat hidrogen kalsium garam; Monetit)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaHPO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium fosfat asam; Kalsium fosfat sekunder; Asam fosfat hidrogen kalsium uyah; Monetite) minangka produk?

Rating

3Ca(OH)2 + 2H3PO4 = 6H2O + CaHPO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(