iklan

Ca (OH) 2 + H3PO4 = H2O + CaHPO4 | Rincian Persamaan Kimia

kalsium hidroksida + Sonak = banyu + Kalsium hidrogen fosfat |

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


3Ca (OH)2 + 2H3PO46H2O + CaHPO4
kalsium hidroksida Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat banyu Kalsium hidrogen fosfat; Fosfat asam kalsium; Kalsium fosfat sekunder; Uyah kalsium hidrogen hidrogen fosfat; Monetite
3 2 6 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CaHPO4 (Kalsium hidrogen fosfat; Kalsium asam fosfat; Kalsium fosfat sekunder; asam fosfat uyah kalsium hidrogen; Monetite), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H3PO4 (Sonak; Asam fosforik; Asam orthofosforat; Asam hidrogen fosforis), ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(