Ca(OH)2 + Cl2 = CaOCl2 + H2O | imbang | Rincian Reaksi Kimia

kalsium hidroksida + klorin = kalsium oxychloride + banyu | Suhu: 30

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Ca (OH)2 + Cl2CaOCl2 + H2O
kalsium hidroksida klorin kalsium oxychloride banyu
(dd) (kih) (ngomong) (lỏng)
(tắng)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Ca(OH)2 + Cl2 → CaOCl2 + H2O

Apa kahanan reaksi Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo Cl2 (klorin)?

Suhu: 30 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake CaOCl2 (kalsium oksiklorida) lan H2O (banyu)?

Nalika gas klor ditanggepi jeruk nipis utawa jeruk susu ing 30 ° C, jeruk nipis klorida dijupuk

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo Cl2 (klorin) lan ngasilake CaOCl2 (kalsium oksiklorida) lan H2O (banyu).

Fenomena sawise Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) bereaksi karo Cl2 (klorin)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Ca(OH)2 + Cl2 → CaOCl2 + H2O

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(OH)2 (kalsium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(OH)2 (kalsium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CaOCl2 (kalsium oksiklorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaOCl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe CaOCl2 (kalsium oksiklorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa sifat kimia lan fisik H2O (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Rating

Ca(OH)2 + Cl2 = CaOCl2 + H2O | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(