CH4 = C2H2 + H2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

metana = asetilena + hidrogen | Suhu: 1500, Kondisi Liyane, pendinginan kanthi cepet

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2CH4C2H2 + 2H2
metana asetilena hidrogen
(kih) (kih) (kih)
(Mbah) (Mbah)
2 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2CH4 → C2H2 + 2H2

Apa kahanan reaksi CH4 (metana)?

Suhu: 1500 ° C Kahanan liyane: pendinginan cepet

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C2H2 (asetilena) lan H2 (hidrogen)?

Penguraian metana ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake CH4 (metana) lan ngasilake C2H2 (asetilena) lan H2 (hidrogen)

Fenomena sawise CH4 (metana)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk H2 (hidrogen), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki CH4 (metana), ngilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing ana gandhengane karo reaksi kimia 2CH4 → C2H2 + 2H2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH4 (metana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH4 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH4 (metana) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C2H2 (asetilena)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H2 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H2 (asetilena) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Rating

2CH4 = C2H2 + 2H2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(