CH4 = C + H2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

metana = karbon + hidrogen | Suhu: suhu, kahanan Catalyze

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CH4C + 2H2
metana karbon hidrogen
(kih) (rắn) (kih)
(Mbah) (Mbah)
1 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CH4 → C + 2H2

Apa kahanan reaksi CH4 (metana)?

Suhu: suhu Pelarut: katalis

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C (karbon) lan H2 (hidrogen)?

Pirolisis CH4 ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake CH4 (metana) lan ngasilake C (karbon) lan H2 (hidrogen)

Fenomena sawise CH4 (metana)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Ireng batu bara dibentuk nalika metana digawe panas karo katalis

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia CH4 → C + 2H2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH4 (metana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH4 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH4 (metana) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C (karbon)

Apa karakteristik kimia lan fisik C (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe C (karbon) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Rating

CH4 = C + 2H2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(