CH4 + Cl2 = CH3Cl + HCl | imbang | Rincian Reaksi Kimia

metana + klorin = metil klorida + hidrogen klorida | Lampu Kondisi Liyane

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CH4 + Cl2CH3Cl + HCI
metana klorin metil klorida hidrogen klorida
(kih) (kih) (kih) (kih)
(waca liyane) (Mbah)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CH4 + Cl2 → CH3Cl + HCI

Apa kahanan reaksi CH4 (metana) bereaksi karo Cl2 (klorin)?

Kahanan liyane: cahya

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake CH3Cl (metil klorida) lan HCl (hidrogen klorida)?

Entuk wadhah gas metana lan klorin nganti entek, sawise sawetara wektu, lebokake banyu ing toples, goncengake kanthi entheng, banjur tambahake sepotong litmus

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CH4 (metana) bereaksi karo Cl2 (klorin) lan ngasilake CH3Cl (metil klorida) lan HCl (hidrogen klorida)

Fenomena sawise CH4 (metana) bereaksi karo Cl2 (klorin)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Metana bereaksi klorin nalika ana cahya. Klorin bisa ngganti saben atom H ing molekul metana.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia CH4 + Cl2 → CH3Cl + HCI

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH4 (metana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH4 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH4 (metana) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CH3Cl (metil klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3Cl (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3Cl (metil klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka produk?

Rating

CH4 + Cl2 = CH3Cl + HCl | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(