iklan

CH3Cl + Cl2 = HCl + CH2Cl2 | Balanced | Chemical Reaction Details

metil klorida + klorin = hidrogen klorida + diklorometana | Lampu Kondisi Liyane

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CH3Cl + Cl2HCI + CH2Cl2
metil klorida klorin hidrogen klorida dikloromethane
(kih) (kih) (dd) (kih)
(waca liyane) (Mbah)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CH3Cl + Cl2 → HCl + CH2Cl2

Apa kahanan reaksi CH3Cl (metil klorida) bereaksi karo Cl2 (klorin)?

Kahanan liyane: cahya

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan CH2Cl2 (diklorometana)?

CH3Cl menehi reaksi karo Cl2

In a full sentence, you can also say CH3Cl (methyl chloride) reacts with Cl2 (chlorine) and produce HCl (hydrogen chloride) and CH2Cl2 (dichloromethane)

Fenomena sawise CH3Cl (metil klorida) bereaksi karo Cl2 (klorin)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CH2Cl2 (diklorometana), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Cl2 (klorin), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Klorin bisa ngganti saben atom H ing molekul metana

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia CH3Cl + Cl2 → HCl + CH2Cl2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CH3Cl (metil klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3Cl (metil klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3Cl (metil klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CH2Cl2 (diklorometana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH2Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe CH2Cl2 (diklorometana) minangka produk?

Rating

CH3Cl + Cl2 = HCl + CH2Cl2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(