CH3COCH3 + HCN = (CH3)2C(OH)CN | imbang | Rincian Reaksi Kimia

aseton + = | Kahanan OH-

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CH3COCH3 + HCN(CH3)2C (OH) CN
aseton
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CH3COCH3 + HCN → (CH3)2C (OH) CN

Apa kahanan reaksi CH3COCH3 (aseton) bereaksi karo HCN ()?

Pelarut: OH-

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake (CH3)2C(OH)CN ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CH3COCH3 (aseton) bereaksi karo HCN () lan ngasilake (CH3)2C (OH)CN ()

Fenomena sawise CH3COCH3 (aseton) bereaksi karo HCN ()

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk (CH3) 2C (OH) CN, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HCN, ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia CH3COCH3 + HCN → (CH3)2C (OH) CN

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CH3COCH3 (aseton)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3COCH3 (aseton)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3COCH3 (aseton) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HCN ()

Apa karakteristik kimia lan fisik HCN ()? Apa reaksi kimia sing duwe HCN () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk (CH3)2C(OH)CN ()

Apa karakteristik kimia lan fisik (CH3)2C(OH)CN ()? Apa reaksi kimia sing duwe (CH3)2C(OH)CN () minangka produk?

Rating

CH3COCH3 + HCN = (CH3)2C(OH)CN | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(