C6H5ONa + NaOH = C6H5ONa + CH3OH | imbang | Rincian Reaksi Kimia

+ natrium hidroksida = + metanol |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

C6H5Ing + NaOHC6H5Ing + CH3OH
natrium hidroksida metanol
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan C6H5Ing + NaOH → C6H5Ing + CH3OH

Apa kahanan reaksi C6H5ONa () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C6H5ONa () lan CH3OH (metanol)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong C6H5ONa () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida) lan ngasilake C6H5ONa () lan CH3OH (metanol)

Fenomena sawise C6H5ONa () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk CH3OH (metanol), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki NaOH (natrium hidroksida), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia C6H5Ing + NaOH → C6H5Ing + CH3OH

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C6H5ONa ()

Apa karakteristik kimia lan fisik C6H5ONa ()? Apa reaksi kimia sing duwe C6H5ONa () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C6H5ONa ()

Apa karakteristik kimia lan fisik C6H5ONa (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe C6H5ONa () minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CH3OH (metanol)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3OH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3OH (metanol) minangka produk?

Rating

C6H5ONa + NaOH = C6H5ONa + CH3OH | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(