C6H5Cl + NaOH = C6H5ONa + H2O + NaCl | imbang | Rincian Reaksi Kimia

+ natrium hidroksida = + banyu + natrium klorida | Suhu: 300, Tekanan 200

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

C6H5Cl + 2 NaOHC6H5Ing + H2O + NaCl
natrium hidroksida banyu sodium klorida
(dd) (rắn) (lỏng) (rắn)
(Mbah) (tắng)
1 2 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan C6H5Cl + 2 NaOH → C6H5Ing + H2O + NaCl

Apa kahanan reaksi C6H5Cl () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)?

Suhu: 300 ° C meksa: 200

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C6H5ONa () lan H2O (banyu) lan NaCl (natrium klorida)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong C6H5Cl () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida) lan ngasilake C6H5ONa () lan H2O (banyu) lan NaCl (natrium klorida)

Fenomena sawise C6H5Cl () bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk NaCl (natrium klorida), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki NaOH (natrium hidroksida), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia C6H5Cl + 2 NaOH → C6H5Ing + H2O + NaCl

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C6H5Cl ()

Apa karakteristik kimia lan fisik C6H5Cl ()? Apa reaksi kimia sing duwe C6H5Cl () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C6H5ONa ()

Apa karakteristik kimia lan fisik C6H5ONa (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe C6H5ONa () minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NaCl (natrium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaCl (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaCl (natrium klorida) minangka produk?

Rating

C6H5Cl + 2NaOH = C6H5ONa + H2O + NaCl | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(