iklan

C4H8 + H2O = C4H10O | Rincian Persamaan Kimia

+ banyu = t-Butil alkohol | Larutan asam kahanan

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


CH3CH = CHCH3 + H2OC4H10O
banyu t-Butil alkohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Alkohol Pseudobutyl; NCI-C-53367; alkohol tert-Butil; tert-Butanol; t-BuOH; t-Butanol; 2-Methylpropan-2-ol; 1,1,1-alkohol Trimethylmethyl; 1,1-Dimethylethan-1-ol
(khí) (lỏng) (khí)
(không màu) (không màu)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Pelarut: larutan asam

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

C4H10 reaksi karo H2O

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk C4H10O (alkohol t-Butyl; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; alkohol Pseudobutyl; NCI-C-53367; alkohol tert-Butyl; tert-Butanol; t-BuOH; t-Butanol; 2- Methylpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alkohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H2O (banyu), ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(