C4H8 + H2O = C4H10O | imbang | Rincian Reaksi Kimia

+ banyu = t-Butil alkohol | Larutan asam kahanan

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CH3CH = CHCH3 + H2OC4H10O
banyu t-Butil alkohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Alkohol Pseudobutyl; NCI-C-53367; alkohol tert-Butil; tert-Butanol; t-BuOH; t-Butanol; 2-Methylpropan-2-ol; 1,1,1-alkohol Trimethylmethyl; 1,1-Dimethylethan-1-ol
(kih) (lỏng) (kih)
(Mbah) (Mbah)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CH3CH = CHCH3 + H2O → C4H10O

Apa kahanan reaksi CH3CH=CHCH3 () bereaksi karo H2O (banyu)?

Pelarut: larutan asam

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C4H10O (t-Butyl alcohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Pseudobutyl alcohol; NCI-C-53367; tert-Butyl alcohol; tert-Butanol; t-BuOH ; t-Butanol; 2-Metilpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alcohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol) ?

C4H10 reaksi karo H2O

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CH3CH=CHCH3 () bereaksi karo H2O (banyu) lan ngasilake C4H10O (t-Butyl alkohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Pseudobutyl alkohol; NCI- C-53367; tert-Butyl alkohol; tert-Butanol; t-BuOH; t-Butanol; 2-Methylpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alcohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol)

Fenomena sawise CH3CH=CHCH3 () bereaksi karo H2O (banyu)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk C4H10O (alkohol t-Butyl; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; alkohol Pseudobutyl; NCI-C-53367; alkohol tert-Butyl; tert-Butanol; t-BuOH; t-Butanol; 2- Methylpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alkohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H2O (banyu), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia CH3CH = CHCH3 + H2O → C4H10O

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH3CH=CHCH3 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik saka CH3CH=CHCH3 ()? Apa reaksi kimia sing duwe CH3CH=CHCH3 () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk C4H10O (t-Butyl alcohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Pseudobutyl alcohol; NCI-C-53367; tert-Butyl alcohol; tert-Butanol; t-BuOH; t -Butanol; 2-Methylpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alcohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol)

Apa karakteristik kimia lan fisik C4H10O (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe C4H10O (t-Butyl alcohol; Trimethylcarbinol; 1,1-Dimethylethanol; 2-Methyl-2-propanol; Pseudobutyl alcohol; NCI-C-53367; tert-Butyl alcohol; tert-Butanol; t- BuOH; t-Butanol; 2-Methylpropan-2-ol; 1,1,1-Trimethylmethyl alcohol; 1,1-Dimethylethan-1-ol) minangka produk?

Rating

CH3CH=CHCH3 + H2O = C4H10O | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(