C2H5OH = H2O + C2H5OC2H5 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

(c2h5) 2nh diethylamine = banyu + Eter | Suhu: suhu, kahanan Catalyze

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2C2H5OHH2O + C2H5OC2H5
(c2h5) 2nh diethylamine banyu Eter; Etil eter; Etil oksida; Ethoxyethane; Dietil eter; Eter anestesi; 1,1-Oxybisethane; Eter pelarut; Nomer limbah RCRA U-117; Dietil oksida; Eter anestesi; Aether; Eter anestesi; Pronarcol; 1-Ethoxyethane
(lỏng) (lỏng)
(Mbah) (Mbah)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2C2H5OH → H2O + C2H5OC2H5

Apa kahanan reaksi saka C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)?

Suhu: suhu Pelarut: katalis

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan C2H5OC2H5 (Eter; Etil eter; Etil oksida; Ethoxyethane; Dietil eter; Eter anestesi; 1,1-Oxybisethane; Solvent eter; RCRA waste number U-117; Diethyl oxide; Anesthetic ether ; Aether; Anesthesia eter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) ?

Penguraian etanol

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) lan ngasilake H2O (banyu) lan C2H5OC2H5 (Eter; Ethyl ether; Ethyl oxide; Ethoxyethane; Diethyl ether; Anesthetic ether; 1,1-Oxybisethane; Solvent ether ; Nomer limbah RCRA U-117; Dietil oksida; Eter anestesi; Aeter; Eter anestesi; Pronarcol; 1-Ethoxyethane)

Fenomena sawise C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk C2H5OC2H5 (Eter; Etil eter; Etil oksida; Ethoxyethane; Eter diethyl; Eter anestesi; 1,1-Oxybisethane; Eter pelarut; nomer limbah RCRA U-117; Diethyl oksida; Eter anestesi; Aher; Eter Anestesi; Eterolol; 1-Ethoxyethane) , katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2C2H5OH → H2O + C2H5OC2H5

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O ((c2h5)2nh diethylamine)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk C2H5OC2H5 (Eter; Etil eter; Etil oksida; Ethoxyethane; Dietil eter; Eter Anesthetic; 1,1-Oxybisethane; Solvent eter; RCRA waste number U-117; Diethyl oxide; Anesthetic eter; Aether; Anesthesia ether; Pronarcol. ; 1-Ethoxyethane)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka C2H5OC2H5 ((c2h5) 2nh diethylamine)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H5OC2H5 (Eter; Etil eter; Etil oksida; Ethoxyethane; Dietil eter; Anesthetic eter; 1,1-Oxybisethane; Solvent eter; RCRA waste number U-117; Diethyl oxide; Anesthetic eter; Aether; Anesthesia eter; Pronarcol; 1-Ethoxyethane) minangka produk?

Rating

2C2H5OH = H2O + C2H5OC2H5 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(