iklan

C2H2 + HCHO = HOCH2CCCH2OH | Rincian Persamaan Kimia

asetilena + = Butynediol | Suhu: 90 - 150, Tekanan 1 - 20, Kahanan Tembaga-Bismuth

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


C2H2 + 2HCHOHoch2CCCH2OH
asetilena Butynediol; 2-Butyne-1,4-diol; 1,4-Dihydroxy-2-butyne; Nanging-2-yne-1,4-diol
1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: 90 - 150 ° C meksa: 1 - 20 Pelarut: Tembaga-Bismuth

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk HOCH2CCCH2OH (Butynediol; 2-Butyne-1,4-diol; 1,4-Dihydroxy-2-butyne; But-2-yne-1,4-diol), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HCHO, ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(