C2H2 + CH3CHO = HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asetilena + asetaldehida = Di (1-hidroksietil) asetilena | Tekanan tekanan dhuwur, Kondisi logam abot

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

C2H2 + 2CH3CHOHO (CH3) CHCCCH (CH3) OH
asetilena asetonida Di(1-hydroxyethyl)acetylene; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol
1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan C2H2 + 2CH3CHO → HO(CH3) CHCCCH (CH3) OH

Apa kahanan reaksi C2H2 (asetilena) sing bereaksi karo CH3CHO (asetaldehida)?

meksa: kahanan tekanan dhuwur Pelarut: logam abot

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Carane reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hydroxyethyl)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne- 2,5-diol)

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong C2H2 (asetilena) bereaksi karo CH3CHO (asetaldehida) lan ngasilake HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hydroxyethyl)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne -3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol)

Fenomena sawise C2H2 (asetilena) bereaksi karo CH3CHO (asetaldehida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk HO (CH3) CHCCCH (CH3) OH (Di (1-hydroxyethyl) acetylene; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5-diol), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki CH3CHO (acetaldehyde), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia C2H2 + 2CH3CHO → HO(CH3) CHCCCH (CH3) OH

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H2 (asetilena)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H2 (asetilena)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H2 (asetilena) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH3CHO (acetaldehyde)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3CHO (acetaldehyde)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3CHO (acetaldehyde) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hydroxyethyl)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne-2,5, XNUMX-diol)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (acetaldehyde)? Reaksi kimia sing duwe HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH (Di(1-hydroxyethyl)asetilena; 3-Hexyne-2,5-diol; Hexyne-3-diol-2,5; Hex-3-yne -2,5-diol) minangka produk?

Rating

C2H2 + 2CH3CHO = HO(CH3)CHCCCH(CH3)OH | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(