C2H2 + C2H5OH + CO = C2H3COOC2H5 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asetilena + (c2h5) 2nh diethylamine + karbon monoksida = Etil akrilat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

C2H2 + C2H5OH + COC2H3COOC2H5
asetilena (c2h5) 2nh diethylamine karbon monoksida Etil akrilat; Etil asam akrilik; Etil asam propenoat; 2-2; Nomer limbah RCRA U-988; NCI-C-113; Etil ester asam propenoat; Etil ester asam-propenoat; Etil ester asam akrilik; Etil asam propenoat
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Apa kahanan reaksi C2H2 (asetilena) bereaksi karo C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) bereaksi karo CO (karbon monoksida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C2H3COOC2H5 (Etil akrilat; etil asam akrilat; etil asam 2-Propenoat; 2-988; nomer sampah RCRA U-113; NCI-C-50384; etil ester asam propenoat; 2-Propenoat asam etil ester etil ester asam akrilat; etil asam propenoat)

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong C2H2 (asetilena) bereaksi karo C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine) bereaksi karo CO (karbon monoksida) lan ngasilake C2H3COOC2H5 (Etil akrilat; Asam akrilat etil; 2-Propenoat etil asam 2-988; ; RCRA limbah nomer U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid ethyl ester; 2-Propenoic acid ethyl ester; Acrylic acid ethyl ester; Propenoic acid ethyl)

Fenomena sawise C2H2 (asetilena) bereaksi karo C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) bereaksi karo CO (karbon monoksida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk C2H3COOC2H5 (Etil asetilat; Etil asam akrilik; Etil asam 2-Propenoat; 2-988; nomer limbah RCRA U-113; NCI-C-50384; Etil ester asam propenoat; Etil ester asam propenoat; etil asam etil ester; Asam propenoat etil), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki CO (karbon monoksida), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H2 (asetilena)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H2 (asetilena)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H2 (asetilena) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka C2H5OH ((c2h5) 2nh diethylamine)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CO (karbon monoksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CO (karbon monoksida)? Apa reaksi kimia sing duwe CO (karbon monoksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C2H3COOC2H5 (Etil akrilat; Asam akrilat etil; 2-Propenoat etil asam; 2-988; RCRA nomer sampah U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid ethyl ester; 2-Propenoic acid ethyl acid ester; etil ester; asam propenoat etil)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka C2H3COOC2H5 (karbon monoksida)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H3COOC2H5 (Etil akrilat; Asam akrilat etil; 2-Propenoic acid ethyl; 2-988; RCRA waste number U-113; NCI-C-50384; Propenoic acid ethyl ester; 2-Propenoic acid ethyl ethyl ; Asam akrilat etil ester; Propenoat asam etil) minangka produk?

Rating

C2H2 + C2H5OH + CO = C2H3COOC2H5 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(