C2H2 + [Ag(NH3)2]OH = H2O + NH3 + C2Ag2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asetilena + = banyu + amonia + Diargentio (I) asetilene |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

C2H2 + 2 [Ag (NH3)2] OHH2O + NH3 + C2Ag2
asetilena banyu amonia Diargentio (I) asetilena; Asetilida perak; Ethynylenebis [salaka (I)]; Ethynylenedisilver (I)
(kih) (dd) (lỏng) (kih) (rắn)
(Mbah) (không màu, m khi khai)
1 2 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan C2H2 + 2 [Ag (NH3)2]OH → H2O + NH3 + C2Ag2

Apa kahanan reaksi C2H2 (asetilena) bereaksi karo [Ag(NH3)2]OH () ?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan NH3 (amoniak) lan C2Ag2 (Diargentio(I)asetilena; Perak asetilida; Ethynylenebis[perak(I)]; Etilenadisisilver(I)) ?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong C2H2 (asetilena) bereaksi karo [Ag(NH3)2]OH () lan ngasilake H2O (banyu) lan NH3 (amonia) lan C2Ag2 (Diargentio(I)asetilen; Perak asetilida; Ethynylenebis[ perak(I)]; Etilenadisilver(I))

Fenomena sawise C2H2 (asetilena) bereaksi karo [Ag(NH3)2]OH ()

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia C2H2 + 2 [Ag (NH3)2]OH → H2O + NH3 + C2Ag2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H2 (asetilena)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H2 (asetilena)? Apa reaksi kimia sing duwe C2H2 (asetilena) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan [Ag(NH3)2]OH ()

Apa karakteristik kimia lan fisik [Ag(NH3)2]OH ()? Apa reaksi kimia sing duwe [Ag(NH3)2]OH () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O ()? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NH3 (amonia)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH3 ()? Apa reaksi kimia sing duwe NH3 (ammonia) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C2Ag2 (Diargentio(I)asetilena; Silver acetylide; Ethynylenebis[perak(I)]; Ethynylenedisilver(I))

Apa karakteristik kimia lan fisik C2Ag2 ()? Apa reaksi kimia sing duwe produk C2Ag2 (Diargentio(I)asetilena; Silver acetylide; Ethynylenebis[perak(I)]; Ethynylenedisisilver(I))?

Rating

C2H2 + 2[Ag(NH3)2]OH = H2O + NH3 + C2Ag2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(