iklan

C + SiO2 = CO + Si | Rincian Persamaan Kimia

karbon + silikon dioksida = karbon monoksida + silikon | Suhu: suhu

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2C + SiO22CO + Si
karbon dioksida silikon karbon monoksida silicon
(rắn) (rắn) (khí) (rắn)
(không màu)
2 1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: suhu

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

C reaksi karo SiO2

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Si (silikon), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki SiO2 (silikon dioksida), ilang

informasi luwih lengkap

Silikon diprodhuksi kanthi nggunakake zat-zat pangurang sing kuat kayata mg, al, kanggo nyuda silikon dioksida ing suhu dhuwur

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(