iklan

C + KClO3 + S = KCl + SO2 + CO2 | Balanced | Chemical Reaction Details

karbon + kalium klorat + belerang = kalium klorida + belerang dioksida + karbon dioksida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2C + 2 KClO3 + 2S2 KCl + 2SO2 + CO2
karbon kalium klorat belerang kalium klorida sulfur dioksida karbon dioksida
(rắn) (rắn) (rắn) (rắn) (kih) (kih)
(en) (tắng) (van chanh) (tắng) (không màu, mắi hắc) (Mbah)
2 2 2 2 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2C + 2 KClO3 + 2S → 2KCl + 2SO2 + CO2

Apa kahanan reaksi C (karbon) bereaksi karo KClO3 (kalium klorat) bereaksi karo S (sulfur)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake KCl (kalium klorida) lan SO2 (sulfur dioksida) lan CO2 (karbon dioksida)?

Karbon menehi reaksi karo KClO3

In a full sentence, you can also say C (carbon) reacts with KClO3 (potassium chlorate) reacts with S (sulfur) and produce KCl (potassium chloride) and SO2 (sulfur dioxide) and CO2 (carbon dioxide)

Fenomena sawise C (karbon) bereaksi karo KClO3 (kalium klorat) bereaksi karo S (sulfur)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2C + 2 KClO3 + 2S → 2KCl + 2SO2 + CO2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C (karbon)

Apa karakteristik kimia lan fisik C (karbon)? Apa reaksi kimia sing duwe C (karbon) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan KClO3 (kalium klorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik KClO3 (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe KClO3 (kalium klorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk KCl (kalium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik KCl (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe KCl (kalium klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk SO2 (sulfur dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik SO2 (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe SO2 (sulfur dioksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CO2 (karbon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CO2 (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe CO2 (karbon dioksida) minangka produk?

Rating

2C + 2KClO3 + 2S = 2KCl + 2SO2 + CO2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(