Br2 + CH4 = CH3Br + HBr | imbang | Rincian Reaksi Kimia

bromin + methane = + asam hidrbromik |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Br2 + CH4CH3Br + HBr
bromin metana asam hidrbromik
(lỏng) (kih) (kih) (kih)
(Nau Kangge) (Mbah) (Mbah)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Br2 + CH4 → CH3Br + HBr

Apa kahanan reaksi Br2 (bromin) bereaksi karo CH4 (metana)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake CH3Br () lan HBr (asam hidrobromat)?

Br reaksi karo metana

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Br2 (bromin) bereaksi karo CH4 (metana) lan ngasilake CH3Br () lan HBr (asam hidrobromat)

Fenomena sawise Br2 (bromin) bereaksi karo CH4 (metana)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk HBr (asam hidrbromik), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki CH4 (metana), ngilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Br2 + CH4 → CH3Br + HBr

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Br2 (bromin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Br2 (bromin)? Apa reaksi kimia sing duwe Br2 (bromin) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CH4 (metana)

Apa karakteristik kimia lan fisik CH4 (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH4 (metana) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CH3Br ()

Apa karakteristik kimia lan fisik CH3Br (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe CH3Br () minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HBr (asam hidrobromat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HBr (metana)? Apa reaksi kimia sing duwe HBr (asam hidrobromat) minangka produk?

Rating

Br2 + CH4 = CH3Br + HBr | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(