iklan

Ba(NO3)2 + K3PO4 = KNO3 + Ba3(PO4)2 | Balanced | Chemical Reaction Details

barium nitrat + tripotassium fosfat = kalium nitrat + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3Ba (NO3)2 + 2K3PO46 KNO3 + Ba3(PO4)2
barium nitrat fosfat tripotassium kalium nitrat
3 2 6 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3Ba(NO3)2 + 2K3PO4 → 6KNO3 + Ba3(PO4)2

What is reaction condition of Ba(NO3)2 (barium nitrate) reacts with K3PO4 (tripotassium phosphate) ?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

How reactions can happened and produce KNO3 (potassium nitrate) and Ba3(PO4)2 () ?

In a full sentence, you can also say Ba(NO3)2 (barium nitrate) reacts with K3PO4 (tripotassium phosphate) and produce KNO3 (potassium nitrate) and Ba3(PO4)2 ()

Phenomenon after Ba(NO3)2 (barium nitrate) reacts with K3PO4 (tripotassium phosphate)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 3Ba(NO3)2 + 2K3PO4 → 6KNO3 + Ba3(PO4)2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Ba(NO3)2 (barium nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka Ba(NO3)2 (barium nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Ba(NO3)2 (barium nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan K3PO4 (tripotassium fosfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik K3PO4 (tripotassium fosfat)? Apa reaksi kimia sing duwe K3PO4 (tripotassium fosfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk KNO3 (kalium nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik KNO3 (tripotassium fosfat)? Apa reaksi kimia sing duwe KNO3 (kalium nitrat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ba3(PO4)2 ()

What are the chemical and physical characteristic of Ba3(PO4)2 (tripotassium phosphate)? Apa reaksi kimia sing duwe Ba3(PO4)2() minangka produk?

Rating

3Ba(NO3)2 + 2K3PO4 = 6KNO3 + Ba3(PO4)2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(