iklan

AlCl3 + NaOH = Al (OH) 3 + NaCl | Rincian Persamaan Kimia

aluminium klorida + natrium hidroksida = aluminium hidroksida + natrium klorida | Suhu: suhu

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


AlCl3 + 3NaOHAl (OH)3 + 3NaCl
klorida aluminium natrium hidroksida aluminium hidroksida sodium klorida
(dung dịch) (dung dịch) (kt) (rắn)
(trắng) (keo trắng) (trắng)
1 3 1 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: suhu

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Klorida aluminium bereaksi karo NaOH

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(