iklan

Al + H2SO4 = Al2(SO4)3 + H2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

aluminium + asam sulfat = aluminium sulfat + hidrogen |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 Al + 3H2SO4Al2(NA4)3 + 3H2
aluminium asam sulfat aluminium sulfat hidrogen
(rắn) (lỏng) (lỏng) (kih)
(apik) (Mbah) (Mbah) (Mbah)
2 3 1 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2Al + 3H2SO4 → Al2(NA4)3 + 3H2

Apa kahanan reaksi Al (aluminium) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) lan H2 (hidrogen)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Al (aluminium) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat) lan ngasilake Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) lan H2 (hidrogen).

Fenomena sawise Al (aluminium) bereaksi karo H2SO4 (asam sulfat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk H2 (hidrogen), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H2SO4 (asam sulfat), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2Al + 3H2SO4 → Al2(NA4)3 + 3H2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Al (aluminium)

Apa karakteristik kimia lan fisik Al (aluminium)? Apa reaksi kimia sing nduweni Al (aluminium) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2SO4 (asam sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2SO4 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2SO4 (asam sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik Al2(SO4)3 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Rating

2Al + 3H2SO4 = Al2(SO4)3 + 3H2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(