iklan

Al (OH) 3 + HCl = AlCl3 + H2O | Rincian Persamaan Kimia

aluminium hidroksida + hidrogen klorida = aluminium klorida + banyu |

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


Al (OH)3 + 3HClAlCl3 + 3H2O
aluminium hidroksida hidrogen klorida klorida aluminium banyu
(dung dịch) (dung dịch) (kt) (lỏng)
(trắng) (không màu) (trắng) (không màu)
1 3 1 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Aluminium hidroksida ditanggepi karo larutan asam klorida

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(