AgNO3 + CaCl2 = AgCl + Ca(NO3)2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

nitrat perak + kalsium klorida = klorida perak + | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 AgNO3 + CaCl22 AgCl + Ca (NO3)2
nitrat perak kalsium klorida klorida perak
(rắn) (rắn) (kt) (rắn)
(tắng) (tắng) (tắng) (tắng)
2 1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2AgNO3 + CaCl2 → 2 AgCl + Ca (NO3)2

Apa kahanan reaksi AgNO3 (perak nitrat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake AgCl (perak klorida) lan Ca(NO3)2 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong AgNO3 (perak nitrat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida) lan ngasilake AgCl (perak klorida) lan Ca(NO3)2 ()

Fenomena sawise AgNO3 (perak nitrat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 2AgNO3 + CaCl2 → 2 AgCl + Ca (NO3)2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan AgNO3 (perak nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik AgNO3 (perak nitrat)? Apa reaksi kimia sing nduweni AgNO3 (perak nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CaCl2 (kalsium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCl2 (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCl2 (kalsium klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk AgCl (perak klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik AgCl (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe AgCl (perak klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ca(NO3)2()

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca(NO3)2 (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca(NO3)2() minangka produk?

Rating

2AgNO3 + CaCl2 = 2AgCl + Ca(NO3)2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(