iklan

Ag2S = Ag + S | imbang | Rincian Reaksi Kimia

perak sulfida = perak + belerang | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Ag2S2 Ag + S
sulfida perak silver belerang
(rắn) (rắn) (rắn)
(en) (ngarep) (sunting)
1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Ag2S → 2Ag + S

Apa kahanan reaksi Ag2S (silver sulfida)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Ag (perak) lan S (sulfur)?

Pirolisis Ag2S

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake Ag2S (silver sulfida) lan ngasilake Ag (perak) lan S (sulfur)

Fenomena sawise Ag2S (silver sulfida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Ag2S → 2Ag + S

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan Ag2S (sulfida perak)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ag2S (silver sulfida)? Apa reaksi kimia sing nduweni Ag2S (silver sulfida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ag (perak)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ag (sulfida perak)? Apa reaksi kimia sing duwe Ag (perak) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfida perak)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka produk?

Rating

Ag2S = 2Ag + S | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(