(NH4)2SO4 + NaNO3 = H2O + Na2SO4 + N2O | Balanced | Chemical Reaction Details

amonium sulfat + natrium nitrat = banyu + natrium sulfat + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

(cilik4)2SO4 + 2 NaNO34H2O + Na2SO4 + 2N2O
amonium sulfat sodium nitrat banyu natrium sulfat
(rắn) (rắn) (lỏng) (rắn) (kih)
(tắng) (Mbah) (tắng) (Mbah)
1 2 4 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan (NH4)2SO4 + 2 NaNO3 → 4h2O + Na2SO4 + 2N2O

Apa kahanan reaksi (NH4)2SO4 (amonium sulfat) bereaksi karo NaNO3 (natrium nitrat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO4 (natrium sulfat) lan N2O ()?

Sulfat amonium bereaksi karo NaNO3

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong (NH4)2SO4 (amonium sulfat) bereaksi karo NaNO3 (natrium nitrat) lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO4 (natrium sulfat) lan N2O ()

Fenomena sawise (NH4)2SO4 (amonium sulfat) bereaksi karo NaNO3 (natrium nitrat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia (NH4)2SO4 + 2 NaNO3 → 4h2O + Na2SO4 + 2N2O

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan (NH4)2SO4 (amonium sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik (NH4)2SO4 (amonium sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe (NH4)2SO4 (amonium sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaNO3 (natrium nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaNO3 (natrium nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe NaNO3 (natrium nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (natrium nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2SO4 (sodium sulfate)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO4 (natrium nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO4 (natrium sulfat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk N2O ()

Apa karakteristik kimia lan fisik saka N2O (natrium nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe produk N2O ()?

Rating

(NH4)2SO4 + 2NaNO3 = 4H2O + Na2SO4 + 2N2O | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(