(NH4)2Cr2O7 = H2O + N2 + Cr2O3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

amonium dikromat = banyu + nitrogen + kromium (iii) oksida | Suhu: 168 - 185

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

(cilik4)2Cr2O74H2O + N2 + Cr2O3
dikoniat amonium banyu nitrogen kromium (iii) oksida
(lỏng) (kih) (rắn)
(Mbah) (Mbah) (Luc Sam)
1 4 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan (NH4)2Cr2O7 → 4h2O + N2 + Cr2O3

Apa kahanan reaksi saka (NH4)2Cr2O7 (ammonium dikromat)?

Suhu: 168 - 185 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan N2 (nitrogen) lan Cr2O3 (kromium (iii) oksida)?

Pirolisis (NH4) 2Cr2O7 kanthi suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake (NH4)2Cr2O7 (amonium dichromate) lan ngasilake H2O (banyu) lan N2 (nitrogen) lan Cr2O3 (kromium(iii) oksida)

Fenomena sawise (NH4)2Cr2O7 (amonium dikromat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia (NH4)2Cr2O7 → 4h2O + N2 + Cr2O3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan (NH4)2Cr2O7 (amonium dikromat)

Apa karakteristik kimia lan fisik (NH4)2Cr2O7 (amonium dikromat)? Apa reaksi kimia sing duwe (NH4)2Cr2O7 (amonium dikromat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (ammonium dichromate)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk N2 (nitrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka N2 (ammonium dichromate)? Apa reaksi kimia sing duwe N2 (nitrogen) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cr2O3 (kromium(iii) oksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka Cr2O3 (ammonium dichromate)? Apa reaksi kimia sing duwe Cr2O3 (kromium (iii) oksida) minangka produk?

Rating

(NH4)2Cr2O7 = 4H2O + N2 + Cr2O3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(