iklan

Seri elektrokimia | Nganyari 2021

Unsur kimia sing disusun miturut potensial elektroda standar

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...


Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan
Kecenderungan kation kanggo ngeculake nambah
Li+
...
Li
K+
-2,295
K
Ba2+
...
Ba
Ca2+
-2,866
Ca
Na+
-2,714
Na
Mg2+
-2,363
Mg
Ti2+
-1,750
Ti
Al3+
-1,662
Al
Mn2+
-1,180
Mn
Zn2+
-0,763
Zn
Cr3+
-0,744
Cr
Fe2+
-0,440
Fe
Cd2+
-0,403
Cd
Co2+
-0,277
Co
Ni2+
-0,250
Ni
Sn2+
-0,136
Sn
Pb2+
-0,126
Pb
Fe3+
...
Fe
2H+
0
H2
Sn4+
0,050
Sn
Sb3+
0,250
Sb
Bi3+
0,230
Bi
Cu2+
0,337
Cu
Fe3+
0,77
Fe2+
Hg+
...
Hg
Ag+
0,799
Ag
Hg2+
...
Hg
Pt2+
1,200
Pt
Au3+
1,700
Au
Kecenderungan anion kanggo ngeculake nambah

Definisi seri Elektrokimia

Seri elektrokimia minangka serangkaian unsur kimia sing disusun miturut potensi elektroda standar.

Elemen sing cenderung ilang elektron ing larutane luwih saka hidrogen sing diarani elektropositif; sing entuk elektron saka larutane diarani elektronegatif ing seri ngisor hidrogen.

Seri kasebut nuduhake urutan logam saka garam kasebut bisa diganti; logam elektropositif ngganti hidrogen asam.

Informasi liyane babagan seri Elektrokimia

Sponsor Kita

Sistem Cloud PACS

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(