iklan

Nyumbang kanggo Pendidikan Vietnam

Nggawe prabédan

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Napa kita berjuang ...

Situs web kita nyedhiyakake jutaan pangguna saben wulan lan isih nambah kanthi dramatis, kita uga kudu mbayar tunjangan dadi sukarelawan kanggo njaga konten situs web iki. Iki regane sawetara ewu dolar saben wulan.

Nanging, selawase 10 taun, kita ora duwe penghasilan sing signifikan kajaba dhuwit pangadeg, kita ora bisa urip kanthi biaya pangopènan sing saya akeh. Mula, pariwara mbukak minangka solusi sementara kanggo nutupi biaya operasional 20-30%

Muga-muga pariwara ora nggawe sampeyan krasa ora kepenak.

Yen sampeyan nemokake pariwara ora cocog kanggo tujuan pendhidhikan, mangga langsung hubungi kula [email dilindhungi]

Kepiye sampeyan bisa mbantu ...

Minangka pangguna, sampeyan bisa mateni plugin blokir iklan, iki bakal ngewangi sawetara sen saben sampeyan ngunjungi.

Minangka perusahaan, sampeyan bisa ngubungi kita kanggo kontrak pariwara, kita ngarep-arep nggawe kemitraan jangka panjang.

Minangka pahlawan, kita bisa menehi kontribusi langsung marang kita liwat tautan ing ngisor iki. 20% kabeh sumbangan bakal ditransfer menyang organisasi non-pas mitra, sing saben dina kerja ing deso nggawe dalan lan sekolah anyar kanggo pendhidhikan mbesuk.

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(